Turistička organizacija Kotor na sajmu u Moskvi!

Turistička organizacija Kotor predstavlja svoju turističku ponudu na najvećem sajmu turizma u Rusiji, MITT Moskva 2017., koji se ove godine održava u periodu od 14. do 16. marta.

Našu ponudu predstavljamo na štandu NTO zajedno sa  LTO Bara, Budve, Ulcinja, Podgorice i Tivta, a pored lokalnih turističkih oprganizacija tu su nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, hotelske kompanije Montenegro Stars, Budvanska Rivijera, Beppler & Jacobson, hotel Maestral, institute “Simo Milošević”, Dukley Gardens, Aqua park Budva, kompanija “14 septembar”, kao i turoperator R-tours i turistička agencija “Fly Montenegro”.

Mitt 2017. spada u jedan od najznačajnijih turističkih sajmova kada je u pitanu ovo emitivno tržište, a iskazano je veliko interesovanje za Kotor.

Posjetioce najviše zanimaju cijene smještaja u top sezoni kao i kulturni program i program manifestacija. Kada je u pitanju kulturni program posebno interesovanje je iskazano za obilazak Perasta i ostrva, starog grada i bedema kao i Risna. Treba napomenuti da su se posjetioci posebno interesovali za kupovinu i iznajmljivanje nekretnina.  Ove godine možemo očekivati najveći broj individualnih dolazaka sa ovog područja.

Nacinalna avio – kompanija Montenegro Airlines u saradnji sa turoperatorima sa ovog tržišta će u periodu ljetnje sezone imati povećan broj letova iz Moskve, a najveći dio letova biće usmjeren na Tivat. Direktne letove iz Moskve za Tivat imaju takođe avio kompanije Aeroflot, Pobeda Airlines, Siberia Airlines, Red wings, Yamal airlines, Nord Star, I fly i Ural Airlines.

Prema statističkim podacima najveći broj turista, gotovo 29% njih koji su posjetili Kotor je bio iz Rusije a ove godine očekujemo još veći porast kada su u pitanju gosti sa ovog područja.

MITT Moskva okuplja 1600 izlagača iz oko 180 zemalja i više od 28 hiljada posjetilaca, od kojih su 75% Turistički agenti i turoperatori iz Rusije.

 

 

Comments are closed here.