TO Kotor na sajmu turizma u Oslu

TO Kotor proteklih dana predstavila je svoju ponudu na sajmu Reiselivsmessen u Oslu, koji je za izlagače iz Crne Gore organizovala TO Herceg Novi. Sajam se sastojao iz B2B poslovnog dijela u jutarnjim i promotivnog dijela u popodnevnim satima, a održan je od 12. do 14. januara.
Sajam je bio dobra prilika za pregovore o mogućnostima saradnje u 2018. godini, ali i da se za 2019. i 2020. dobiju što povoljniji uslovi za promotivne aktivnosti i saradnju.
TO Kotor je tokom sajma ugovorila povoljnosti u realizaciji promotivnih kampanja za 2019. i 2020. godinu, dok se u 2018. može očekivati unapređenje saradnje sa norveškim agencijama i tur-operatorima.
Sajam u organizaciji TO Herceg Novi, na kojem su, pored Korora, učestvovale i turističke organizacije Budve, Tivta, Bara, kao i Institut dr Simo Milošević iz Igala, bio je podijeljen je na poslovni dio i promotivni, koji je otvoren za javnost.

Poslovni dio sajma bio je odlična prilika da se uspostavi direktan kontakt sa svim subjektima sa ovog tržišta kojima Kotor jeste ili bi mogao biti destinacija ka kojoj usmjeravaju turiste.
Posjetioci sajma su u velikom broju pokazali da poznaju turističku ponudu Boke Kotorske, budući da veliki broj Norvežana godinama godinama unazad dolazi u Igalo, ali i zahvaljujući kruzerima koji su veliki broj putnika iz ove zemlje doveli u Kotor. Upravo zbog toga neophodno je dodatno promovisati ostatak ponude, budući da interesovanje za duži boravak, posebno u Kotoru, kod velikog broja Norvežana postoji.

oslo

Comments are closed here.