Promo izlet kao promocija lokaliteta i kvalitetnije turističke ponude

Dana 20.03.2017 godine, Turistička Organizacija Opštine Kotor organizovala je promo izlet sa ciljem da se turističke agencije  upoznaju bolje sa ponudom Rimskih mozaika u Risnu, da se što bliže informišu o arheološkom nalazištu Carine i paristorisjkim crtežima u Lipcima nakon čega je upriličena posjeta Muzeju grada Perasta i ručak u Hotelu „Conte“ u Perastu.

DSC_5411

Zajedničkom druženju prisustvovali su predstavnici  sledećih agencija : „Allegra krstarenja Montenegro“ iz Bara, „Luminalis Montenegro“ iz Budve, „Modus Vivendi“ iz Kotora, „East West Voyage“ iz Podgorice, „Gulliver Montenegro“ iz Budve, „Trend Travel“ iz Herceg Novog, „Meridian DMC“ iz Kotora, „Applicon Tours“ iz Dubrovnika, „Mornar Travel“ iz Budve, „BTA Travel“ iz Budve, „Mne Destination“ iz Tivta, „MM Travel Yachting“ iz Tivta, „Elite“ iz Dubrovnika kao i Gospodin Miro Đukanović iz agencije „Miro ans sons“ koji bio naš turistički vodič.

Zaposleni na lokalitetu Rimskih mozaika iz Risna su gostima priredili piće dobrodišlice uz degustaciju zakuske napravljenoj po rimskoj recepturi a prilagođenoj XXI vijeku, uz prezentaciju lokaliteta.

„Rimski mozaici“, pored redovne ponude, predstavili su Kalendar kulturnih dešavanja za 2017 godinu kao i mogućnost organizovanja radionica za turiste,  prijema kao i čina vjenčanja što je posebno zainteresovalo prisutne.

Naš domaćin u Lipcima bio je starosjedilac Marko Vukasović dok nas je kroz Muzej Grada Perasta sprovela istoričarka umjetnosti Aleksandra Simeunović.

Fotografije: Ranko Maraš

DSC_5392DSC_5394DSC_5413DSC_5423DSC_5430DSC_5444DSC_5470

Comments are closed here.