City games Kotor

Popularne City Games održane su sinoć na prepunim tribinama otvorenog bazena u Kotoru.

Ukupno je učestvovalo osam ekipa, od kojih je pet bilo iz Kotora, dvije iz Herceg Novog i jedna ekipa iz Trebinja. Posjetioci su uživali u napetim i zabavnim disciplinama poput vodene košarke, letećeg vaterpola i vesla,dok smijeha i adrenalina nije nedostajalo.

Evo i ostvarenih rezultata:

Jadranski Škver iz Herceg Novog ostvario je 58 bodova, ekipa Triatlon takođe iz Herceg Novog 53 boda. Nakon njih, sledećih pet pozicija zauzele su kotorske ekipe i to: Kotorska furija 53 boda, Vjetropion 39 bodova, Vikinzi 26 bodova, Fortunelice 22 boda i Leteći šugamani 8 bodova. Ekipa iz Trebinja osvojila je 2 boda.

U crnogosrko finale plasirala se ekipa iz Kotora, Kotorska furija, a finale će se održati 27. jula u Herceg Novom gdje će se boriti, sa najboljima, za titulu nacionalnog prvaka a ujedno i predstavnika Crne Gore na međunarodnom polufinalu u Beogradu krajem avgusta.

Treba svakako istaći kako upravo predstavnici Crne Gore već dvije godine drže titulu međunarodnih City Games prvaka, što je dodatni motiv svim ekipama da izbore svoj put do međunarodnog finala u Biogradu na Moru 2. septembra i ponovo obrane tu titulu.

games 10 - Copy - Copygames 12 - Copy - Copygames 1 - Copy - Copy (3) - Copy

 

 

 

 

games 2 - Copy - Copy - Copy - Copy - Copy - Copygames 4 - Copy (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takmičenje u Kotoru, drugi po redu crnogorski City Games challenger, organizovali su Turistička organizacija opštine Kotor i  Opština Kotor , u suradnji s agencijom Adria events.

Foto: RAnko Maraš

Comments are closed here.